AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük meyve kurdu görmek

Kahve falında küçük meyve kurdu görmek

Kahve falında küçük meyve kurdu görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük meyve kurdu gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında küçük meyve kurdu görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil meyve kurdu görmek zor günlerin yaşanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulur.

Kahve falında meyve içinde kurt görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyvenin içinde kurt görmek başarıya giden yolların açık olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına delalettir.

Kahve falında meyve kurdu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu meyve yemek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında evde meyve kurdu görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında meyve kurdu öldürmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir