AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu meyve yemek

Kahve falında kurtlu meyve yemek

Kahve falında kurtlu meyve yemek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu meyve yemek gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında kurtlu meyve yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış meyve yemek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz meyve kurdu görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında meyvenin içinde kurt görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret eder.

Kahve falında meyvede kurt görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil meyve kurdu görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu meyve görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz meyve kurt görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir