AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kurtlar görmek

Kahve falında küçük kurtlar görmek

Kahve falında küçük kurtlar görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kara kara düşünür olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında küçük kurtlar gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında beyaz küçük kurtçuk görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah küçük kurt görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kurt kusmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kurtçuk yemek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz küçük kurtlar görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında küçük kurtçuklar görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kurt yemek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük kurt görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir