AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kurt görmek

Kahve falında küçük kurt görmek

Kahve falında küçük kurt görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kurt gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Kahve falında küçük beyaz kurtçuk görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalettir.

Kahve falında siyah küçük kurt görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde küçük kurt görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında küçük meyve kurdu görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kurtçuk yemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kurt görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet eder.

Kahve falında küçük kurt kusmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, onu darda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük sarı kurt görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir