AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çaresizleşeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşinin küçüklüğünü görmek saygının hiç eksik olmayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini küçüklüğünü görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşimin küçüklüğünü görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşin küçüklüğünü görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük erkek kardeşini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük kardeş görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşi küçük görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir