AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi küçük görmek

Kahve falında kardeşi küçük görmek

Kahve falında kardeşi küçük görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, makamının yükseleceğine, kötü günlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşi küçük gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında küçük kardeşi olduğunu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşimin küçüklüğünü görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini küçük görmek sorunlarının da son bulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin küçüklüğünü görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek kardeşini görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük erkek kardeş görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına yorulur.

Kahve falında küçük kardeş görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşin küçüklüğünü görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, adından konuşulur olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir