AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük heykeller görmek

Kahve falında küçük heykeller görmek

Kahve falında küçük heykeller görmek büyük bir işe kavuşacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, şöhretli biri olunacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük heykeller gördüyseniz:

  • İşte bir hissi ihtilaf görülebilir veya resmi dairelerde zorluklar çıkabilir.

Kahve falında küçük heykel görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında küçük heykeller görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalet eder.

Kahve falında mevlana heykeli görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek kazancının eksilmeyeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cam heykel görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında gümüş heykel görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurdan heykel görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker heykel görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir