AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük beyaz yılanlar görmek

Kahve falında küçük beyaz yılanlar görmek

Kahve falında küçük beyaz yılanlar görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, geç de olsa huzura erileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük beyaz yılanlar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Kahve falında küçük beyaz yılanlar görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Kahve falında küçük beyaz yılan görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulur.

Kahve falında beyaz küçük yılan görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yılanla oynamak büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalettir.

Kahve falında ince küçük yılan görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında küçük büyük yılan görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok küçük yılanlar görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük zehirli yılan görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir