AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravat vermek

Kahve falında kravat vermek

Kahve falında kravat vermek tüm düzenin alt üst olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında kravat vermek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Kahve falında kravat çıkarmak daima secde ve şükür edeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında takım elbise kravat görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kravat görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kravat görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kravat almak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, işlerinde berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kravat gömlek görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi kravat görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında kravat taktığını görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir