AnaSayfa / Genel / Kahve falında kozmetik ürünü almak

Kahve falında kozmetik ürünü almak

Kahve falında kozmetik ürünü almak çok mutlu ve huzurlu olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kazancının helal para olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kozmetik ürünü almak gördüyseniz:

  • Başkalarının değil kendi ihtiyaçlarınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında kozmetik ürünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında kozmetik ürünü almak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kozmetik mağazası görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek kazancının günden güne çok artacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında kozmetik görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında tahıl ürünleri görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ürün görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su ürünleri görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir