Kahve falında kozmetik görmek

Kahve falında kozmetik görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kozmetik gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında kozmetik mağazası görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kozmetik dükkanı görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kozmetik ürünü almak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kozmetik ürünü görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kozmetik görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top