AnaSayfa / Genel / Kahve falında adres vermek

Kahve falında adres vermek

Kahve falında adres vermek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında adres vermek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında adres aramak oldukça kazançlı işler yapacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bir adres aramak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında adres sormak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adres tarif etmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine adres tarif etmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıda adres yazmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine delalettir.

Kahve falında adres yazmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlış adrese gitmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir