AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunların telef olduğunu görmek

Kahve falında koyunların telef olduğunu görmek

Kahve falında koyunların telef olduğunu görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyunların telef olduğunu gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında telef olmuş koyun görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koyunların telef olduğunu görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ineklerin telef olduğunu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telef olmuş hayvan görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanların telef olduğunu görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işarettir.

Kahve falında telef etmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan koyun görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, huzur ve saadet bulacağına alamet eder.

Kahve falında kırpılmış koyun görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir