AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde köpek görmek

Kahve falında köyde köpek görmek

Kahve falında köyde köpek görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, sonunda mutlu olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında köyde köpek gördüyseniz:

  • Bazı cümleleriniz ilerleme fırsatlarınızı boşa harcamanıza neden olabilir.

Kahve falında köyde köpek görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında köy yumurta görmek aşının da çoğalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köy bakkalı görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında köyde bulunmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında köydeki arkadaşını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir köy görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında köyüne taşınmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir