AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde ev görmek

Kahve falında köyde ev görmek

Kahve falında köyde ev görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, başına türlü işler geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında köyde ev gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Kahve falında köydeki evi görmek yaşadığı stresin biteceğine, zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köye ev yapmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köyde ev almak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında köy ev görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz köy evi görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, uzaktan haberler işiteceğine inanılır.

Kahve falında köyden ev almak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Kahve falında ahşap köy evi görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, gerginliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında köyde ev yapmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir