AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan tavşan görmek

Kahve falında koşan tavşan görmek

Kahve falında koşan tavşan görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, geçimin kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında koşan tavşan gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında koşan tavşan görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında koşarak camiye gitmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan deve görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızlı koşan köpek görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında koşarken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak birini aramak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden koşarak kaçtığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir