AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkudan birine sarılmak

Kahve falında korkudan birine sarılmak

Kahve falında korkudan birine sarılmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında korkudan birine sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında korkudan sarılmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalettir.

Kahve falında korkup birine sarılmak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan birine sarılmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkup anneye sarılmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında korkup sarılmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Kahve falında yılanla korkutmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, nefsine yenileceğine inanılır.

Kahve falında korkudan çığlık atmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir