AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık erkek görmek

Kahve falında aşık erkek görmek

Kahve falında aşık erkek görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşık erkek gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında aşık olduğun erkekle konuşmak hatalarını fark edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun erkeğe sarılmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe aşık olmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkeğe aşık olmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bi erkeğe aşık olmak koyu sohbetler edeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkeğe aşık olmak kişinin yaşamının değişeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğu erkekle öpüşmek hayatının kolaylaşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir