AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş insan kafası görmek

Kahve falında kopmuş insan kafası görmek

Kahve falında kopmuş insan kafası görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işinde ustalaşacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş insan kafası gördüyseniz:

  • Çocukca davranışlar içindesiniz.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, kendisine bir çiftlik evi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kafasının koptuğunu görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında insan kafası yüzmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında insanın kafasını kesmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafası kopan insan görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, çok eğleneceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında insan kafası kesmek ön plana çıkacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret eder.

Kahve falında insan kafa kesmek hasadının tarlasında kalacağına, bazı sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir