AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yıkadığını görmek

Kahve falında köpek yıkadığını görmek

Kahve falında köpek yıkadığını görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek yıkadığını gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında köpek yavrusunu yıkamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazançta zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında yavru köpek yıkamak canını sıkılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında köpeği yıkamak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek boku yıkamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek yıkadığını görmek namının yürüyeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında köpek yavrusu yıkamak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında köpek yıkamak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında köpeği yıkadığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir