Kahve falında köpek sevmek beslemek

Kahve falında köpek sevmek beslemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek sevmek beslemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Kahve falında köpek sevmek beslemek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde köpek beslemek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalettir.

Kahve falında köpek beslediğini görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Kahve falında köpek yavrusu beslemek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı beslemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında köpek yavrusunu beslemek büyük tartışmalara gireceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek beslemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah köpek beslemek kâbus gibi günlerin geleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top