AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek beslemek

Kahve falında köpek beslemek

Kahve falında köpek beslemek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek beslemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda ya da sosyal yaşamınızda hareketlilik var.

Kahve falında köpek beslemek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek beslemek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz köpek beslemek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında köpek sevmek beslemek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusunu beslemek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek balığı beslemek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeği beslemek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işarettir.

Kahve falında köpek beslediğini görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir