AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kurt görmek

Kahve falında köpek kurt görmek

Kahve falında köpek kurt görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, çok büyük zorluklar atlatacağına, sorunlarını unutacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi zarara gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpek kurt gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında beyaz kurt köpeği görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğini sevmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında siyah kurt köpeği görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kurt köpeğinden kaçmak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kurt köpeği görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Kahve falında kapıda kurt köpeği görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir