AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda kurt köpeği görmek

Kahve falında kapıda kurt köpeği görmek

Kahve falında kapıda kurt köpeği görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, her zaman çok üzgün olacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kapıda kurt köpeği gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında kapıda kurt köpeği görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Kahve falında köpek kurt görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırısına uğramak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük kurt köpeği görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt ve köpek görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kurt köpeği görmek maddi açıdan nefes alınacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeğinden kaçmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırdığını görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir