AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kulubesi yapmak

Kahve falında köpek kulubesi yapmak

Kahve falında köpek kulubesi yapmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek kulubesi yapmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında köpek kulubesi yapmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine inanılır.

Kahve falında kulube yapmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon kullanırken görmek en yukarılara çıkacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kullanılmış ped görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin araba kullanmasını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tır kullanan birini görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işarettir.

Kahve falında silah kullanan birini görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kullanılmış sabun görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir