AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kan görmek

Kahve falında köpek kan görmek

Kahve falında köpek kan görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek kan gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında kan ve köpek görmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde köpek görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kan içinde köpek görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında kan kusan köpek görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında köpek kan görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ve kan görmek çalıştığı yerde amir olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kan geldiğini görmek itibarını zedeleyeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir