AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek eti yiyen birini görmek

Kahve falında köpek eti yiyen birini görmek

Kahve falında köpek eti yiyen birini görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında köpek eti yiyen birini gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında pişmiş köpek eti yemek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine işaret eder.

Kahve falında köpek eti pişirmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ köpek eti yemek sıkılacağı bir haber almaya, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe et vermek malının da eksilmeyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeklerin kavga ettiğini görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü köpek eti yemek istediği projeleri yapamayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında köpekbalığı eti görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir