AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dövmek

Kahve falında köpek dövmek

Kahve falında köpek dövmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, başarılarının katlanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek dövmek gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamadığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında köpek yavrusu dövmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek dövdüğünü görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeği dövdüğünü görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dövmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yavru köpek dövmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında köpekleri dövmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında siyah köpek dövmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kedi köpek dövmek aşının da çoğalacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir