AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre bindiğini görmek

Kahve falında asansöre bindiğini görmek

Kahve falında asansöre bindiğini görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sebep olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında asansöre bindiğini gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında asansöre bindiğini görmek hayırlı kararlar alacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin asansöre bindiğini görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında katıra bindiğini görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsüne bindiğini görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında trene bindiğini görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba bindiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz arabaya bindiğini görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir