AnaSayfa / Genel / Kahve falında konserve kutusu görmek

Kahve falında konserve kutusu görmek

Kahve falında konserve kutusu görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında konserve kutusu gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında konserve kutusu görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konserve balık görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında konserve mısır görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında domates konservesi görmek bir anda atılıma geçeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Kahve falında balık konservesi görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet eder.

Kahve falında konserve şişesi görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalettir.

Kahve falında konserve görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, işlerini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında konserve yaptığını görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir