AnaSayfa / Genel / Kahve falında konserve balık görmek

Kahve falında konserve balık görmek

Kahve falında konserve balık görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında konserve balık gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerlemenize yardım edecek kişilerle daha önceden tanışmıştınız.

Kahve falında balık konservesi görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yeni iş kollarına girileceğine işaret eder.

Kahve falında konserve balık görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konserve fasulye görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında konserve kutusu görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında konserve yapmak bir hastalıktan kurtulunacağına, sözlerinden çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında konserve mısır görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret eder.

Kahve falında konserve şişesi görmek zor günler geçirileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Kahve falında domates konservesi görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir