AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla evlenmek

Kahve falında komşuyla evlenmek

Kahve falında komşuyla evlenmek uğradığı zararları telafi edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Kahve falında komşuyla evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında komşunun evlendiğini görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuyla evlenmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek dünya malı edineceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında komşusuyla evlendiğini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun evlendiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında komşunun evini yıkılmış görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir