AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusuyla evlendiğini görmek

Kahve falında komşusuyla evlendiğini görmek

Kahve falında komşusuyla evlendiğini görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşusuyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Kahve falında komşuyla evlenmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızının evlendiğini görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında komşusuyla evlendiğini görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında komşu oğluyla evlenmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında komşunun evlendiğini görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine yorulur.

Kahve falında komşusunun evlendiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında komşu kızının evlendiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşudan anahtar almak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir