AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuya para vermek

Kahve falında komşuya para vermek

Kahve falında komşuya para vermek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, onlara galip geleceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Kahve falında komşuya para vermek gördüyseniz:

  • Belli sözler vermeden veya anlaşmalar yapmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında komşuya para vermek çalışmaları kötüleyeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında komşunun parasını çalmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun para verdiğini görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu para vermek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuda cenaze görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işarettir.

Kahve falında eski bir komşuyu görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında komşunu taşınırken görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun evini satın almak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir