AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye kaybettiğini görmek

Kahve falında kolye kaybettiğini görmek

Kahve falında kolye kaybettiğini görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Kahve falında kolye kaybettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Kahve falında kaybolan kolyeyi bulmak hanesine güneş doğacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolan kolyeyi görmek kısmetlerin azalacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolye kaybettiğini görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında işini kaybettiğini görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaybolan oğlunu görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine inanılır.

Kahve falında okul kaydı yaptırmak yeni bir sayfa açacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini kaybettiğini görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin eşyayı bulmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir