AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye bilezik almak

Kahve falında kolye bilezik almak

Kahve falında kolye bilezik almak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında kolye bilezik almak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında inci kolye ve bilezik görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye bilezik görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Kahve falında altın bilezik kolye görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kolye bilezik almak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir