Kahve falında kolunda böcek görmek

Kahve falında kolunda böcek görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, rahatlığa ereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çalışmalarının artacağına, sorununu kolayca çözeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda böcek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kolunda böcek görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan böcek çıktığını görmek maddi gücünü kaybedeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kolda böcek görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor böcek görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Kahve falında kalorifer böceği görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında böcek ve akrep görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük böcek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçta uğur böceği görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir