AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda kan görmek

Kahve falında kolda kan görmek

Kahve falında kolda kan görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kolda kan gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında kolundan kan aldığını görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında kolundan kan aktığını görmek saygın biri haline geleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolundan kan almak fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kolundan kan görmek sorunlarını gidereceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında sol koldan kan vermek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan kan vermek umutların yıkılacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulur.

Kahve falında koldan kan almak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak maddi durumun düzeltileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir