AnaSayfa / Genel / Kahve falında kök görmek

Kahve falında kök görmek

Kahve falında kök görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, şansın kaçacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kök gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çiçek kökü yemek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kök sökmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kök diş çekmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ot kökü görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin kökünden çıktığını görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin kökünden çıktığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir