AnaSayfa / Genel / Kahve falında köfte aldığını görmek

Kahve falında köfte aldığını görmek

Kahve falında köfte aldığını görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Kahve falında köfte aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren projelerinizi veya çocuklarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu veya ani gelişmeler var.

Kahve falında köfte aldığını görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimekli köfte yapmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, isteklerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köfteci görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arası köfte almak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek köfte görmek çok hayırlı insan olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına inanılır.

Kahve falında kısır köftesi görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye köfte vermek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Kahve falında köfte ekmek vermek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir