AnaSayfa / Genel / Kahve falında adını duymak

Kahve falında adını duymak

Kahve falında adını duymak tatsızlıkların yaşanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Kahve falında adını duymak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün.

Kahve falında ölmüş birinin adını duymak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin adını duymak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ad duymak eline güzel fırsatların geçeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adının söylendiğini duymak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adı duymak giderlerin artış göstereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının adını duymak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytan adını duymak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, talihinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin adını duymak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir