AnaSayfa / Genel / Kahve falında ad duymak

Kahve falında ad duymak

Kahve falında ad duymak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, prestij kaybı yaşanacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında ad duymak gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında şeytan adını duymak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında ad duymak düşmanlarına da dost olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin adını duymak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında adını duymak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek adı duymak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında adının çağrıldığını duymak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını duymak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında adının söylendiğini duymak eş ve evlat sahibi olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir