AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin adını duymak

Kahve falında birinin adını duymak

Kahve falında birinin adını duymak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin adını duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında mevlana adını duymak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin adını duymak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında azrail adını duymak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan adını duymak imza ve söz yetkisi edineceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin adını duymak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin adını duymak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin adını duymak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında muhammet adını duymak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir