AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasıyla barışmak

Kahve falında kocasıyla barışmak

Kahve falında kocasıyla barışmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sıkıntı yükleneceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla barışmak gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında eski kocasıyla barışmak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocayla barışmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla barışmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla barışmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Kahve falında küsüp barışmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanlarla barışmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında küs komşuyla barışmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle barışmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir