AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının namaz kıldığını görmek

Kahve falında kocasının namaz kıldığını görmek

Kahve falında kocasının namaz kıldığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kocanın namaz kıldığını görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının namaz kıldığını görmek işinde profesyonel kimse olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında kocasıyla namaz kılmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında namaz kılmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanların namaz kıldığını görmek hayırlı işlerde yer alacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında öğle namazının farzını kılmak yaşam standartlarının da yükseleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin namaz kıldığını görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı birinin namaz kıldığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir