AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının erkek kardeşini görmek

Kahve falında kocasının erkek kardeşini görmek

Kahve falında kocasının erkek kardeşini görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının erkek kardeşini gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kocanın erkek kardeşini görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının erkek kardeşini görmek her zaman haklının yanında olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kocaya kaçtığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kocanın kardeşini görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Kahve falında kocanın kardeşlerini görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında kocasının kardeşini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kocanın kardeşiyle evlenmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir