AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının boşanmak

Kahve falında kocasının boşanmak

Kahve falında kocasının boşanmak itibarının ve makamının artacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, ticarette başarılı olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, ferahlığa çıkacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının boşanmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Kahve falında boşandığın kocayı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında boşandığı kocasını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Kahve falında kocasıyla boşandığını görmek dinine bağlı kalacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşandığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla boşanmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında boşandığın kocanı görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla boşanmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir