AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla boşanmak

Kahve falında kocayla boşanmak

Kahve falında kocayla boşanmak günlerini bunun için harcayacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla boşanmak gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilerleme göstermeye başlıyor.

Kahve falında boşandığı kocasını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanla boşandığını görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boşandığın kocanı görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kocanla boşanmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla boşandığını görmek dünyasının bir anda değişeceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında koca boşanmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşandığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanmak istemek zor günlerin biteceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir