AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşandığın kocayı görmek

Kahve falında boşandığın kocayı görmek

Kahve falında boşandığın kocayı görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında boşandığın kocayı gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı biraz daha objektif olun.

Kahve falında kocasıyla boşanmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kocasından boşandığını görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında kocasıyla boşandığını görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, mutluluğa ve neşeye alamet eder.

Kahve falında boşandığı kocasını görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında kocasının boşanmak istediğini görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının boşanmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında kocasından boşanmak istemek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kocasını boşandığını görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir