AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanla barıştığını görmek

Kahve falında kocanla barıştığını görmek

Kahve falında kocanla barıştığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, doktordan doktora koşturacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret eder.

Kahve falında kocanla barıştığını gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olan veya size ilham veren kişilerle zaman geçirmelisiniz.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanla barıştığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işarettir.

Kahve falında kocasıyla barıştığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Kahve falında barış akarsuyu görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret eder.

Kahve falında iki insanın barıştığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında insanları barıştırmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birisiyle barıştığını görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşle barıştığını görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir